Udvikling og forandring er aldrig for sent,
men du skal finde drivkraften i dit indre og i modet til at tage dig selv alvorligt.

Alle kan opleve vanskelige perioder både i privat- og arbejdslivet. Samtaler med familie, venner og kolleger kan være problematiske, fordi de er for tæt på. Som terapeut, stresscoach og supervisor kan jeg støtte dig i processen med at genfinde dig selv og din egen kraft. Jeg er udenforstående, neutral og har tavshedspligt.

Typiske problemstillinger i min praksis er:

Stress, livskriser, lavt selvværd, ensomhed, tristhed evt. m/angstsymptomer, svære relationer, tab, sorg og krise, manglende handlekraft, manglende livsglæde, problemer i familien eller parforholdet, usikkerhed med forældrerollen og hvordan gør jeg det bedst, i f.t. mit "vanskelige" barn. 

Behov for supervision individuelt/gruppe (se supervision)

 

Mit værdigrundlag:

Jeg arbejder på, at vores møde skal foregå i en atmosfære, som er præget af kontakt, nærvær og varme. Jeg bestræber mig på at være åben, troværdig, respektfuld og rummelig, så du tør vise dit ægte selv og arbejde med dine sårbare sider. Jeg er optaget af, hvilke tanker og følelser, du har, og hvad du mærker og sanser i din krop, og ikke af, hvad der er rigtigt og forkert. Jeg lægger vægt på, at sorgen, ked-af-det-heden, angsten og vreden ikke udelukker glæden og humoren i livet. Hos mig kan du tie, tale, grine, græde og skælde ud.

Ring tlf. 23958045 eller mail til mail@karindahl.dk

IMG_9756 web farve.JPG

 

Psykoterapeut, stresscoach, supervisor Karin Dahl Rasmussen · Bramdrupvej 40 · Gravens · 6040 Egtved · Telefon 2395 8045

kornelius-marketing.dk